WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FOCUS C-MAX 1.8 120PK
Bouwjaar 10-2003 - 03-2007

Remblokken FORD FOCUS C-MAX 1.8

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Ieder voertuig heeft een andere remweg. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Remblokken monteren

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Demonteren van een wiel moet als eerste. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. Elke FORD FOCUS C-MAX 1.8 heeft een eigen VIN-nummer.

Remblokken FORD FOCUS C-MAX kopen

Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.