WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FOCUS C-MAX 1.6 TDCi 109PK
Bouwjaar 10-2003 - 03-2007

Remblokken FORD FOCUS C-MAX 1.6 TDCi

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken FORD FOCUS C-MAX 1.6 TDCi kopen

Elke FORD FOCUS C-MAX heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA StabilisatorstangenCHEVROLET RemblokkenINFINITI Remschoenen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht.

Remblokken monteren

Abs is een veiligheidssysteem op de auto. Remblokken zijn slijtage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder verslijten dan de remschijven, het is daarom belangrijk dat de remmen tijdig worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk controleer daarom altijd tijdig op slijtage. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

Zachte remblokken

Wij controleren altijd bij de FORD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Schuine kanten zijn tegen het piepen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Remvloeistof bediend de piston in de remklauw.