WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FOCUS C-MAX 1.6 100PK
Bouwjaar 10-2003 - 03-2007

Remblokken FORD FOCUS C-MAX 1.6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD FOCUS C-MAX 1.6. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij montage. Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd.

Zachte remblokken

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Technische specificaties van auto remblokken staan op RemOnderdelen. Remstof ontstaat altijd als men remt met de auto.

Remblokken FORD FOCUS C-MAX kopen

Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past.