WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FIESTA V 1.25 16V 75PK
Bouwjaar 05-2002 - 06-2008

Remblokken FORD FIESTA V 1.25 16V

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Remblokken zonder remstof bestaan niet.

Remblokken monteren

Kopervet wordt niet meer gebruikt bij montage. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Elke FORD FIESTA V 1.25 16V heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD FIESTA V. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken.

Remblokken FORD kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU StabilisatorstangenLOTUS DraagarmenJEEP Wiellagers. Een draagarm is vaak een samenwerking met wielen. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan.