100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD C-MAX 1.8 TDCi 115
Bouwjaar 02.2007 - 09.2010

Remblokken FORD C-MAX 1.8 TDCi

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken FORD C-MAX 1.8 TDCi kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ StuurkogelsPEUGEOT RemblokkenSUZUKI ABS sensoren. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Remblokken monteren

Warmte is belangrijk in de remonderdelen. Montagesets zijn vaak voorzien van veren en platen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD C-MAX komen. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Zachte remblokken

Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.