WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT STILO 1.9 JTD 140PK
Bouwjaar 01-2004 - 11-2006

Remblokken FIAT STILO 1.9 JTD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij controleren altijd bij de FIAT STILO 1.9 JTD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE SpoorstangDAIMLER RemslangenBMW Handremkabels.

Remblokken FIAT STILO kopen

Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Remblokken monteren

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FIAT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.