100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT PANDA 1.2 4x4 60PK
Bouwjaar 10-2004 - tot heden

Remblokken FIAT PANDA (169_) 1.2 4x4

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Harde remblokken

Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Met als gevolg dat de remschijven krom kunnen raken door oververhitting.

Remblokken FIAT PANDA (169_) 1.2 4x4 kopen

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FIAT PANDA (169_) komen. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Goedkopen remblokken FIAT

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGPEUGEOTROVERCITROEN. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto.