100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAIHATSU
Gekozen auto:DAIHATSU YRV 1.3 GTti 129PK
Bouwjaar 07-2002 - tot heden

Remblokken DAIHATSU YRV 1.3 GTti

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken DAIHATSU YRV 1.3 GTti kopen

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Remblokken monteren

Pas op voor namaak producten zonder keurmerken. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DAIHATSU YRV, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zachte remblokken

De auto kan naar links of rechts trekken. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. Sumitomo en mando produceren Koreaanse remmen.