100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAIHATSU
Gekozen auto:DAIHATSU YRV 1.0 58PK
Bouwjaar 02-2001 - tot heden

Remblokken DAIHATSU YRV 1.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Remreiniger reinigt de remmen zeer goed. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DAIHATSU YRV 1.0 past.

Remblokken DAIHATSU YRV kopen

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Schuine kanten zijn tegen het piepen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MG StabilisatorstangenLAND ROVER StuurkogelsHYUNDAI Draagarmen.

Remblokken monteren

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wij controleren altijd bij de DAIHATSU dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.