WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAIHATSU
Gekozen auto:DAIHATSU CHARADE IV 1.0 52PK
Bouwjaar 09-1994 - 03-1996

Remblokken DAIHATSU CHARADE IV 1.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken DAIHATSU CHARADE IV 1.0 kopen

Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Abs is een veiligheidssysteem op de auto. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. Wij controleren altijd bij de DAIHATSU CHARADE IV dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DAIHATSU. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten.

Zachte remblokken

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. Remblokken zijn slijtage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder verslijten dan de remschijven, het is daarom belangrijk dat de remmen tijdig worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk controleer daarom altijd tijdig op slijtage. Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken.