100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAIHATSU
Gekozen auto:DAIHATSU CHARADE III Sedan 1.3 90PK
Bouwjaar 11-1990 - 02-1993

Remblokken DAIHATSU CHARADE III Sedan 1.3

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Aan de achterzijde zullen de ongeveer 35.000 kilometer mee gaan. Wij controleren altijd bij de DAIHATSU CHARADE III Sedan 1.3 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set.

Zachte remblokken

Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAIHATSU CHARADE III Sedan komen. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Remblokken DAIHATSU kopen

Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.