WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN XSARA 1.4 HDi 68PK
Bouwjaar 01-2003 - 03-2005

Remblokken CITROEN XSARA (N1) 1.4 HDi

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken CITROEN XSARA (N1) 1.4 HDi kopen

Demonteren van een wiel moet als eerste. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig.

Goedkopen remblokken CITROEN XSARA (N1)

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Sumitomo en mando produceren Koreaanse remmen. De auto kan naar links of rechts trekken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN komen.

Harde remblokken

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCLDVMG. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Hitte in de remschijf is het probleem bij remmen.