WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN CX II Break 2500 D Turbo 95PK
Bouwjaar 08-1985 - 12-1986

Remblokken CITROEN CX II Break 2500 D Turbo

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Rembloksets -handrem voorzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Harde remblokken

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Deze meten de wielsnelheid. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Remblokken CITROEN CX II Break 2500 D Turbo kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSLAND ROVERAUDILANCIA. Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Goedkopen remblokken CITROEN CX II Break

Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij controleren altijd bij de CITROEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remklauwen van de auto moeten ook met een staalborstel gereinigd worden. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken.