WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN CX I 25 TRi 136PK
Bouwjaar 07-1983 - 08-1985

Remblokken CITROEN CX I (MA) 25 TRi

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Rembloksets -handrem voorzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Harde remblokken

Zware auto,s hebben meestal grotere remmen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABLEXUSMG. Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN CX I (MA) 25 TRi, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Kopervet kan storing geven aan het abs systeem.

Remblokken CITROEN CX I (MA) kopen

Abs is een veiligheidssysteem op de auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

Goedkopen remblokken CITROEN

Kopervet wordt niet meer gebruikt bij montage. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Een auto remblok set monteren moet vakkundig. Fading ontstaat door te warme remblokken. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.