WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN CX I 25 GTi Turbo 2 166PK
Bouwjaar 06-1984 - 08-1985

Remblokken CITROEN CX I (MA) 25 GTi Turbo 2

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Rembloksets -handrem voorzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Harde remblokken

Wij controleren altijd bij de CITROEN CX I (MA) 25 GTi Turbo 2 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Remblokken CITROEN CX I (MA) kopen

Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Asbest is vervangen door andere grondstoffen.

Goedkopen remblokken CITROEN

Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSSAABDAIMLERMAZDACHEVROLET. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.