WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C5 I Break 3.0 Carlsson 235PK
Bouwjaar 09-2003 - 08-2004

Remblokken CITROEN C5 I Break (DE_) 3.0 Carlsson

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken CITROEN C5 I Break (DE_) 3.0 Carlsson kopen

Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Hitte in de remschijf is het probleem bij remmen. Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen.

Harde remblokken

Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Schuine kanten zijn tegen het piepen. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij montage.

Goedkopen remblokken CITROEN C5 I Break (DE_)

Welke auto heeft de beste remmen? Waarom veranderen de verschillende remsystemen? De beste kwaliteit en prijs verhouding voor auto remblok sets. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij controleren altijd bij de CITROEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.