100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C35 Bus 2.2 D 61PK
Bouwjaar 11-1973 - 01-1980

Remblokken CITROEN C35 Bus 2.2 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Harde remblokken

Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN C35 Bus 2.2 D past. Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit.

Goedkopen remblokken CITROEN C35 Bus

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. Hitte in de remschijf is het probleem bij remmen.

Remblokken CITROEN kopen

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.