WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C35 Bus 2.0 88PK
Bouwjaar 11-1973 - 01-1994

Remblokken CITROEN C35 Bus 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Harde remblokken

Zware auto,s hebben meestal grotere remmen. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Remblokken CITROEN C35 Bus 2.0 kopen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS en Jurid Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen.

Goedkopen remblokken CITROEN C35 Bus

Deze meten de wielsnelheid. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken.