100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C15 Bestelwagen 1.9 D 60PK
Bouwjaar 12-2000 - 12-2005

Remblokken CITROEN C15 Bestelwagen (VD-_) 1.9 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Goedkopen remblokken CITROEN C15 Bestelwagen (VD-_) 1.9 D

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wij controleren altijd bij de CITROEN C15 Bestelwagen (VD-_) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Harde remblokken

Een noodstop kan men beter vermijden. Te warme remmen is vaak een lange remweg. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Remblokken CITROEN kopen

Keramisch vet is de vervanger van kopervet. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Met als gevolg dat de remschijven krom kunnen raken door oververhitting. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.