WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHRYSLER
Gekozen auto:CHRYSLER CROSSFIRE 3.2 218PK
Bouwjaar 07-2003 - 12-2008

Remblokken CHRYSLER CROSSFIRE 3.2

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Zachte remblokken

Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Technische specificaties van auto remblokken staan op RemOnderdelen. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt.

Remblokken monteren

Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHRYSLER CROSSFIRE 3.2, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remblokken CHRYSLER CROSSFIRE kopen

Remblokken zonder remstof bestaan niet. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT RemcilindersPLYMOUTH SpoorstangROVER Remschijven. Aan de achterzijde zullen de ongeveer 35.000 kilometer mee gaan.