WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHRYSLER
Gekozen auto:CHRYSLER CROSSFIRE Roadster 3.2 218PK
Bouwjaar 05-2004 - 12-2008

Remblokken CHRYSLER CROSSFIRE Roadster 3.2

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Remblokken CHRYSLER CROSSFIRE Roadster 3.2 kopen

Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De auto kan naar links of rechts trekken.

Remblokken monteren

Remreiniger reinigt de remmen zeer goed. Remstof ontstaat altijd als men remt met de auto. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHRYSLER CROSSFIRE Roadster, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN RemslangenDAIMLER StuurkogelsSUBARU Spoorstang.

Zachte remblokken

In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Zware auto,s hebben meestal grotere remmen.