WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET ALERO 2.2 141PK
Bouwjaar 12-2001 - 09-2004

Remblokken CHEVROLET ALERO 2.2

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken CHEVROLET ALERO 2.2 kopen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET ALERO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg.

Remblokken monteren

Wij controleren altijd bij de CHEVROLET dealer of de onderdelen passen op uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers.

Zachte remblokken

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Brembo, Textar, Bosch, TRW, Rofren, Lucas en Zimmermann Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA SpoorstangBUICK ABS sensorenLINCOLN Remschijven.