WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X3 (E83) 3.0 d 204PK
Bouwjaar 01-2004 - 08-2005

Remblokken BMW X3 (E83) 3.0 d

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken monteren

Montagesets zijn vaak voorzien van veren en platen. Te warme remmen is vaak een lange remweg. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wij controleren altijd bij de BMW X3 (E83) 3.0 d dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zachte remblokken

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Remblokken BMW X3 (E83) kopen

Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMART RemtrommelsINFINITI SpoorstangDAF Remslangen.