WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X3 (E83) 2.0 d 150PK
Bouwjaar 09-2004 - 08-2007

Remblokken BMW X3 (E83) 2.0 d

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Zachte remblokken

Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen. Elke BMW X3 (E83) 2.0 d heeft een eigen VIN-nummer. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Remblokken monteren

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto.

Remblokken BMW X3 (E83) kopen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI RemklauwenMERCEDES-BENZ HandremkabelsSKODA ABS sensoren. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!