100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 6 (E63) 645 Ci 333PK
Bouwjaar 09-2003 - 08-2005

Remblokken BMW 6 (E63) 645 Ci

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Zachte remblokken

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW 6 (E63) 645 Ci past. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Remblokken monteren

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Ieder voertuig heeft een andere remweg. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e.

Remblokken BMW 6 (E63) kopen

Wij controleren altijd bij de BMW dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hitte in de remschijf is het probleem bij remmen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. Afhalen kan natuurlijk ook bij ons magazijn in Ermelo.