100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (E12) 518 i 102PK
Bouwjaar 06-1979 - 06-1981

Remblokken BMW 5 (E12) 518 i

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Remblokken monteren

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW 5 (E12) 518 i komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIAT StabilisatorstangenLEXUS WielnavenLOTUS Draagarmen. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Remblokken BMW 5 (E12) kopen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk.

Zachte remblokken

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.