WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI COUPE 2.0 20 V 160PK
Bouwjaar 08-1989 - 07-1991

Remblokken AUDI COUPE 2.0 20 V

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Remblokken AUDI COUPE 2.0 20 V kopen

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI COUPE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past.

Remblokken monteren

Welke auto heeft de beste remmen? Waarom veranderen de verschillende remsystemen? De beste kwaliteit en prijs verhouding voor auto remblok sets. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Met als gevolg dat de remschijven krom kunnen raken door oververhitting.

Zachte remblokken

Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI RemklauwenDAIMLER HandremkabelsVAUXHALL Wielnaven. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.