WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI COUPE 2.1 GT 107PK
Bouwjaar 01-1981 - 07-1983

Remblokken AUDI COUPE 2.1 GT

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Remblokken AUDI COUPE 2.1 GT kopen

Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

Remblokken monteren

Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Keramisch vet is de vervanger van kopervet. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI COUPE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zachte remblokken

Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto. Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht.