100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI COUPE 1.8 GT quattro 112PK
Bouwjaar 12-1984 - 10-1988

Remblokken AUDI COUPE 1.8 GT quattro

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Te warme remmen is vaak een lange remweg. De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINI SpoorstangMITSUBISHI RemschoenenPORSCHE Remcilinders. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan.

Remblokken AUDI COUPE 1.8 GT quattro kopen

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI COUPE past. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken.

Remblokken monteren

Gietijzer komt minder veel voor als component. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten.