WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 Avant RS6 plus quattro 480PK
Bouwjaar 04-2004 - 01-2005

Remblokken AUDI A6 Avant RS6 plus quattro

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken AUDI A6 Avant RS6 plus quattro kopen

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A6 Avant komen. Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven.

Remblokken monteren

Schokkend remmen van de auto betekend controleren. Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

Zachte remblokken

Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI.