100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 Sportwagon 2.0 JTS 166PK
Bouwjaar 03-2002 - 05-2006

Remblokken ALFA ROMEO 156 Sportwagon 2.0 JTS

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden.

Remblokken ALFA ROMEO 156 Sportwagon 2.0 JTS kopen

Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 156 Sportwagon dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ieder voertuig heeft een andere remweg. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten.

Remblokken monteren

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Zoeken via het auto kenteken is in 90% de juiste remblokken kopen in onze webshop gaat via uw kenteken. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht.