WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Zachte remblokken

Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Remblokken monteren

Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Vaak moeten auto remblokken eerst in geremd worden. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. Afhalen kan natuurlijk ook bij ons magazijn in Ermelo. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Remblokken auto kopen

Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.