100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL INSIGNIA Mk I 2.0 Biturbo CDTI 195
Bouwjaar 03.2012 - 05.2017

Handremkabels VAUXHALL INSIGNIA Mk I 2.0 Biturbo CDTI

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.
Handremkabels achterzijde

Handeremkabel afstellen

De handremkabel voor een auto koopt u met minimaal 50% korting bij RemOnderdelen.nl. Gelukkig zijn de prijzen van handremkabels niet schrikbarend en altijd op voorraad bij ons. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL INSIGNIA Mk I 2.0 Biturbo CDTI komen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop.

Zelf handremkabels VAUXHALL INSIGNIA Mk I kopen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC RemschoenenBMW RemblokkenHYUNDAI Remslangen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Handremklabels laten smeren

De handremkabel zelf vervangen is te doen, wel moet u helemaal onder de auto kunnen komen, en rekening houden met roestige bouten en moeren. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.