100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT LEON Hatchback/Van 1.4 TSI 122
Bouwjaar 09.2012 - 10.2016

Handremkabels SEAT LEON Hatchback/Van 1.4 TSI

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Zelf handremkabels SEAT LEON Hatchback/Van 1.4 TSI kopen

Gelukkig zijn de prijzen van handremkabels niet schrikbarend en altijd op voorraad bij ons. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bij een grote service beurt moet de kabel ook altijd getest en gesmeerd worden om de juiste werking te behouden. Een handremkabel bedient de achterste remschoenen of remklauwen en laat deze remmen als u hem in de auto omhoog trekt.

Handremklabels laten smeren

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Bendix, Pagid, Jurid, Bosch en Zimmermann Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Handeremkabel afstellen

De handremkabel voor een auto koopt u met minimaal 50% korting bij RemOnderdelen.nl. De handrem van het voertuig moet altijd goed werken vandaar dat ook dit een apk keur punt is. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij controleren altijd bij de SEAT LEON Hatchback/Van dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ook moet de handremkabel afgesteld worden zodat de remschoenen of remblokken niet aanlopen als de handrem los is.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.