100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI COUNTRYMAN One D 116
Bouwjaar 07.2017 -

Handremkabels MINI MINI COUNTRYMAN One D

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.
Helaas, dit product hebben wij niet voor deze auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. Je kunt ons bellen op , dan helpen wij met het zoeken naar het product dat op deze auto past.

Zelf handremkabels MINI MINI COUNTRYMAN One D kopen

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? De kabel moet beide wielen laten remmen dus er is altijd een linker en rechter handremkabel en vaak een midden kabel welke aan de remhevel in de auto zit. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Handeremkabel afstellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MINI MINI COUNTRYMAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Handremklabels laten smeren

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De kabel moet soepel bewegen en beide wielen op slot zetten anders komt de auto niet door de keuring heen. Een handremkabel bedient de achterste remschoenen of remklauwen en laat deze remmen als u hem in de auto omhoog trekt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.