100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GX 460 4WD 306
Bouwjaar 01.2010 -

Handremkabels LEXUS GX (URJ15_, GRJ15_) 460 4WD

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.
Helaas, dit product hebben wij niet voor deze auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. Je kunt ons bellen op , dan helpen wij met het zoeken naar het product dat op deze auto past.

Handremkabel zelf demonteren

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De handremkabel voor een auto koopt u met minimaal 50% korting bij RemOnderdelen.nl. Ook moet de handremkabel afgesteld worden zodat de remschoenen of remblokken niet aanlopen als de handrem los is. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Zelf handremkabels LEXUS GX (URJ15_, GRJ15_) 460 4WD kopen

Elke LEXUS GX (URJ15_, GRJ15_) heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACGMCBMWLOTUS. Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken.

Werking van een handremkabel

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een grote service beurt moet de kabel ook altijd getest en gesmeerd worden om de juiste werking te behouden. De kabel moet beide wielen laten remmen dus er is altijd een linker en rechter handremkabel en vaak een midden kabel welke aan de remhevel in de auto zit.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.