100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA PRISMA 1.5 75PK
Bouwjaar 09.1985 - 02.1992

Handremkabels LANCIA PRISMA (831_) 1.5

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Werking van een handremkabel

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Gelukkig zijn de prijzen van handremkabels niet schrikbarend en altijd op voorraad bij ons. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Handremkabel zelf demonteren

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop. Wij controleren altijd bij de LANCIA PRISMA (831_) 1.5 dealer of de onderdelen passen op uw auto. De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken.

Zelf handremkabels LANCIA PRISMA (831_) kopen

De handremkabel voor een auto koopt u met minimaal 50% korting bij RemOnderdelen.nl. Elke LANCIA heeft een eigen VIN-nummer. De handrem van het voertuig moet altijd goed werken vandaar dat ook dit een apk keur punt is. Ook moet de handremkabel afgesteld worden zodat de remschoenen of remblokken niet aanlopen als de handrem los is. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.