100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 9,35 C 9 84PK
Bouwjaar 05.1999 - 04.2006

Handremkabels IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 9,35 C 9

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremklabels laten smeren

De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. De kabel moet beide wielen laten remmen dus er is altijd een linker en rechter handremkabel en vaak een midden kabel welke aan de remhevel in de auto zit. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Handeremkabel afstellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI RemcilindersINFINITI FuseekogelsHONDA Remslangen. Elke IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 9,35 C 9 heeft een eigen VIN-nummer. Ook moet de handremkabel afgesteld worden zodat de remschoenen of remblokken niet aanlopen als de handrem los is. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Zelf handremkabels IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis kopen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De handremkabel zelf vervangen is te doen, wel moet u helemaal onder de auto kunnen komen, en rekening houden met roestige bouten en moeren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw IVECO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De handrem van het voertuig moet altijd goed werken vandaar dat ook dit een apk keur punt is.