100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 C 12 , 35 S 12 116PK
Bouwjaar 09.2002 - 04.2006

Handremkabels IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 C 12 , 35 S 12

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handeremkabel afstellen

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 C 12 , 35 S 12, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zelf handremkabels IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis kopen

Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop. De handremkabel zelf vervangen is te doen, wel moet u helemaal onder de auto kunnen komen, en rekening houden met roestige bouten en moeren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw IVECO. Daar de remkabel niet zo vaak gebruikt wordt en onder de auto zit waar veel vocht komt kan de kabel breken of vast roesten. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas en ABS

Handremklabels laten smeren

Bij een grote service beurt moet de kabel ook altijd getest en gesmeerd worden om de juiste werking te behouden. De kabel moet soepel bewegen en beide wielen op slot zetten anders komt de auto niet door de keuring heen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Gelukkig zijn de prijzen van handremkabels niet schrikbarend en altijd op voorraad bij ons. De handremkabel voor een auto koopt u met minimaal 50% korting bij RemOnderdelen.nl.