100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY III Bus 35 S 13, 40 C 13, 50 C 13 125PK
Bouwjaar 05.1999 - 05.2006

Handremkabels IVECO DAILY III Bus 35 S 13, 40 C 13, 50 C 13

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Zelf handremkabels IVECO DAILY III Bus 35 S 13, 40 C 13, 50 C 13 kopen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw IVECO DAILY III Bus, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Gelukkig zijn de prijzen van handremkabels niet schrikbarend en altijd op voorraad bij ons. De handremkabel zelf vervangen is te doen, wel moet u helemaal onder de auto kunnen komen, en rekening houden met roestige bouten en moeren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw IVECO past.

Handeremkabel afstellen

De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De handrem van het voertuig moet altijd goed werken vandaar dat ook dit een apk keur punt is. Ook moet de handremkabel afgesteld worden zodat de remschoenen of remblokken niet aanlopen als de handrem los is.

Handremklabels laten smeren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA StabilisatorstangenLEXUS RemcilindersCHRYSLER Remklauwen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De kabel moet beide wielen laten remmen dus er is altijd een linker en rechter handremkabel en vaak een midden kabel welke aan de remhevel in de auto zit. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.