WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET NUBIRA Stationwagen 1.8 122PK
Bouwjaar 03-2005 - heden

Handremkabels CHEVROLET NUBIRA Stationwagen 1.8

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels achterzijde

Handeremkabel afstellen

Ook moet de handremkabel afgesteld worden zodat de remschoenen of remblokken niet aanlopen als de handrem los is. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. De kabel moet beide wielen laten remmen dus er is altijd een linker en rechter handremkabel en vaak een midden kabel welke aan de remhevel in de auto zit. Elke CHEVROLET NUBIRA Stationwagen 1.8 heeft een eigen VIN-nummer. De handrem van het voertuig moet altijd goed werken vandaar dat ook dit een apk keur punt is.

Handremklabels laten smeren

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij een grote service beurt moet de kabel ook altijd getest en gesmeerd worden om de juiste werking te behouden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET NUBIRA Stationwagen komen.

Zelf handremkabels CHEVROLET kopen

De handremkabel zelf vervangen is te doen, wel moet u helemaal onder de auto kunnen komen, en rekening houden met roestige bouten en moeren. Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.