WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: BMW
Gekozen auto:
BMW Z4 Roadster (E85) 2.5 si 218PK
Bouwjaar 09-2005 - heden

Handremkabels BMW Z4 Roadster (E85) 2.5 si

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels achterzijde

Zelf handremkabels BMW Z4 Roadster (E85) 2.5 si kopen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Gelukkig zijn de prijzen van handremkabels niet schrikbarend en altijd op voorraad bij ons. De handremkabel zelf vervangen is te doen, wel moet u helemaal onder de auto kunnen komen, en rekening houden met roestige bouten en moeren. Een handremkabel bedient de achterste remschoenen of remklauwen en laat deze remmen als u hem in de auto omhoog trekt.

Handeremkabel afstellen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW Z4 Roadster (E85), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Handremklabels laten smeren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer. De kabel moet soepel bewegen en beide wielen op slot zetten anders komt de auto niet door de keuring heen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.