WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 2.5 V6 24V 192PK
Bouwjaar 10-2000 - heden

Handremkabels ALFA ROMEO 156 2.5 V6 24V

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels rechts

Zelf handremkabels ALFA ROMEO 156 2.5 V6 24V kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT RemschijvenHYUNDAI RemblokkenOPEL Remtrommels. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Daar de remkabel niet zo vaak gebruikt wordt en onder de auto zit waar veel vocht komt kan de kabel breken of vast roesten. De kabel moet soepel bewegen en beide wielen op slot zetten anders komt de auto niet door de keuring heen. De kabel moet beide wielen laten remmen dus er is altijd een linker en rechter handremkabel en vaak een midden kabel welke aan de remhevel in de auto zit.

Handremklabels laten smeren

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Handeremkabel afstellen

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO 156. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.