Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 2.0 16V T.SPARK 155PK
Bouwjaar 09-1997 - heden

Handremkabels ALFA ROMEO 156 2.0 16V T.SPARK

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels rechts

Handeremkabel afstellen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Daar de remkabel niet zo vaak gebruikt wordt en onder de auto zit waar veel vocht komt kan de kabel breken of vast roesten. De handrem van het voertuig moet altijd goed werken vandaar dat ook dit een apk keur punt is. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Een handremkabel bedient de achterste remschoenen of remklauwen en laat deze remmen als u hem in de auto omhoog trekt.

Handremklabels laten smeren

De handremkabel zelf vervangen is te doen, wel moet u helemaal onder de auto kunnen komen, en rekening houden met roestige bouten en moeren. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Ook moet de handremkabel afgesteld worden zodat de remschoenen of remblokken niet aanlopen als de handrem los is. De kabel moet soepel bewegen en beide wielen op slot zetten anders komt de auto niet door de keuring heen.

Zelf handremkabels ALFA ROMEO 156 2.0 16V T.SPARK kopen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 156, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Gelukkig zijn de prijzen van handremkabels niet schrikbarend en altijd op voorraad bij ons. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO.