WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 147 (937_) 1.9 JTD 101PK
Bouwjaar 06-2003 - heden

Handremkabels ALFA ROMEO 147 1.9 JTD

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels voorzijde
Handremkabels rechts

Handeremkabel afstellen

De kabel moet soepel bewegen en beide wielen op slot zetten anders komt de auto niet door de keuring heen. Bij een grote service beurt moet de kabel ook altijd getest en gesmeerd worden om de juiste werking te behouden. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 147 1.9 JTD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Zelf handremkabels ALFA ROMEO 147 kopen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEAT StuurkogelsIVECO RemschoenenLOTUS Remblokken. Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop.

Handremklabels laten smeren

Een handremkabel bedient de achterste remschoenen of remklauwen en laat deze remmen als u hem in de auto omhoog trekt. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.