WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 16V 136PK
Bouwjaar 10-2004 - heden

Handremkabels ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 16V

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels achterzijde

Handremklabels laten smeren

De handremkabel voor een auto koopt u met minimaal 50% korting bij RemOnderdelen.nl. Bij een grote service beurt moet de kabel ook altijd getest en gesmeerd worden om de juiste werking te behouden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Handeremkabel afstellen

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 16V dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Zelf handremkabels ALFA ROMEO 147 kopen

Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop. De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken. Gelukkig zijn de prijzen van handremkabels niet schrikbarend en altijd op voorraad bij ons. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.