WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 16V 126PK
Bouwjaar 09-2003 - heden

Handremkabels ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 16V

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels achterzijde

Handremklabels laten smeren

Een handremkabel bedient de achterste remschoenen of remklauwen en laat deze remmen als u hem in de auto omhoog trekt. De kabel moet soepel bewegen en beide wielen op slot zetten anders komt de auto niet door de keuring heen. Ook moet de handremkabel afgesteld worden zodat de remschoenen of remblokken niet aanlopen als de handrem los is. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De handremkabel zelf vervangen is te doen, wel moet u helemaal onder de auto kunnen komen, en rekening houden met roestige bouten en moeren.

Zelf handremkabels ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 16V kopen

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 147 komen.

Handeremkabel afstellen

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Bij een grote service beurt moet de kabel ook altijd getest en gesmeerd worden om de juiste werking te behouden.