100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 240 T 4-matic 177
Bouwjaar 07.2003 - 07.2009

Fuseekogels MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 240 T 4-matic

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Een defect fuseekogel herkennen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Brembo, Rofren, ABS en ATE Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 240 T 4-matic past. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) bestellen

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.