Hemelvaart zijn alle pakketdiensten gesloten. Vandaag besteld is vrijdag in huis.
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 220 T CDI 163
Bouwjaar 03.2003 - 07.2009

Fuseekogels MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 220 T CDI

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILE RemcilindersLANCIA HandremkabelsNISSAN Remtrommels. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

Een defect fuseekogel herkennen

Elke MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 220 T CDI heeft een eigen VIN-nummer. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) bestellen

Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.