100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 220 CDI 136
Bouwjaar 03.2003 - 07.2009

Fuseekogels MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 220 CDI

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 220554
Voor 20:00 besteld, morgen gratis in huis!
voorzijde, links of rechts, ondervoorzijde, links of rechts, onder
Specificaties
Merk: Standaard kwaliteit
Ø Diameter: 34,2 mm
schroefdraadmaat: M14X1.5 RHT
Gewicht: 0,23 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts, onder
58% Korting
15,80
37,63
incl. BTW
Prijs Per stuk
Meer informatie
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 220 CDI bestellen

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Een defect fuseekogel herkennen

Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.